Maaseudun tukihenkilöverkko auttaa!

Pekka Anttila

18/3/2020

Maaseun Terveys- ja Lomahuolto ry tarjoaa apuaan:

"Maaseudun tukihenkilöverkko  on maaseudun asukkaita varten tässä haastavassa ja varmasti paljon huolta sekä ajatuksia herättävässä tilanteessa. Tukihenkilöt ovat valmiita ottamaan vastaan puheluita ja jakamaan ihmisten huolitaakkaa tänä varsin poikkeuksellisena aikana. Kaikki tukihenkilöt löytyvät osoitteesta www.tukihenkilo.fi-sivustolta ja sieltä saa soittaa kelle vaan ja mihin päin Suomea tahansa.

Raitti -maaseudun tukipuhelin päivystää joka päivä klo 18-22 maksuttomassa numerossa 0800 – 92550. Tukihenkilöt tarjoavat luottamuksellista keskustelua ja tukea haja-asutusalueiden sekä maaseudun asukkaille toimialasta riippumatta. Maan hallituksen tiukentaessa liikkumiseen ja kokoontumiseen liittyviä rajoituksiaan, jää aikaa mietiskellä asioita, ehkä jopa liiaksi, yksinään – antaa siis kynnyksen olla matala ottaa yhteyttä ja keventää sydäntään tukihenkilöille ❤

Löytyy myös Facebookista https://www.facebook.com/maaseuduntukihenkiloverkko/ja päivityksiä saa jakaa enemmän kuin mielellään eteenpäin omissa verkostoissanne!"