Me miehet -toiminta

"On kyllä ollut hieno juttu. Ei olisi ilman tätä hanketta tullut laitettua ryhmää pystyyn".

Mitä voi tehdä?

Olemme saaneet monia yhteydenottoja, joissa kerrotaan miten karanteeni-aika alkaa jo maistua puulta, ja tekemistä kaivataan. Nyt onkin hyvä aika ottaa osaa Me Miehet-ryhmiin, tai miettiä, millaisen ryhmän haluaisi itse perustaa.

Uusimpana ryhmäideana meillä ovat kylätalojen korjausryhmät. Monet em. kiinteistöt päätyvät lopulta kyläyhdistysten haltuun, ja siinä vaiheessa yleensä korjattavaa riittää. Työväentalot, kaupat, raittiusyhdistysten kiinteistöt ja vanhat koulut ovat arvokasta kulttuuriperintöä, joka kertoo suomen lähihistorian eri vaiheista. Ilman kunnostusta ja ylläpitoa ne ovat kuitenkin vaarassa kadota. Me MIehet-hanke voi auttaa kokoamaan porukan, joka puhaltaa talkootyöhön uutta henkeä.

Ensimmäinen remonttiryhmä on aloittanut Koskella, ja kunnostuskohteena on Vihinimen kylätalo. Vielä mahtuu mukaan, voit ottaa yhteyttä joko Me Miehet-hankkeeseen tai suoraan kyläyhdistykseen: koskias.kylayhdistys@gmail.com

Koska tilanne on mikä on, ymmärrettävästi ryhmätoiminta on tällä hetkellä hyvin haastavaa. Ulkona kokoontuminen on paras vaihtoehto, ja siitä hyvänä esimerkkinä on pilkkiryhmä.

Kerro meille matalalla kynnyksellä ideoistasi, katsotaan yhdessä, miten edetään.

ryhmät


Pilkkiryhmä Sammatti, Karjalohja, Saukkola ja lähialueet. Pilkkikauden jälkeen jatkamme todennäköisesti muun kalastuksen merkeissä. Mukaan mahtuu, ota yhteyttä joko Pekkaan 045-107 55 21 tai Michaeliin 046-882 08 32.

Liikuntaryhmä Antskogissa, mukaan mahtuu. Ota yhteyttä!

Vihiniemen kylätalon kunnostusryhmä, aloitti syksyllä -20. Mukaan mahtuu.

Biljardiryhmä Salossa, aloittanut marraskuussa 2019.Täynnä.

Me Miehet-kokkikerho Mäntsälässä! Täynnä.


Yhdessä tekemisen meininki!